Nyelvvizsga

Nyelvvizsga magyar mint idegen nyelvből

A következő magyar mint idegen nyelv vizsgát 2020. február 1-én, szombaton tartjuk Torontóban (Szt. Erzsébet Római Katolikus Templom, 432 Sheppard Ave E, North York, ON M2N 3B7).

OrigoA Magyar Helikon Társaság és a budapesti székhelyű ELTE Origó Nyelvi Centrum (ONyC) közösen szerveznek magyar mint idegen nyelv vizsgákat Torontóban. A kínált négy vizsgaszintből három (B1, B2, C2) hivatalosan is akkreditált Magyarország kormánya által. Sikeresen letett nyelvvizsga esetén a vizsgázó hivatalos, keményfedeles nyelvvizsgabizonyítványt kap Magyarországról, mely a világ bármely táján elfogadott.

Vizsgaszintek:

Jelenleg három szinten lehet vizsgát tenni. A különböző vizsgaszintek beilleszthetők az Európai Tanács által előírt hat szintű vizsgarendszerbe.

Alapfok (B1 szint), középfok (B2 szint) és felsőfok (C1 szint).

A vizsga további részletei (szintek leírása, vizsgadíj etc.) angolul olvashatóak honlapunkon.

A pécsi székhelyű ECL Consortium nyelvvizsgarendszer is kínál magyar mint idegen nyelvből vizsgát, de ez még nem érhető el Kanadában. A magyar mint idegen nyelvi vizsgáról általánosságban is olvashat, az Origó és ECL vizsgarendszerek konkrét összehasonlítása pedig itt található.

Kanadában Torontón kívül még Montréalban és Vancouverben tehető le Origó vizsga magyarból. További információ.

Jelentkezés:

Kérjük, hogy kitöltött jelentkezési lapját (csatolva) és a vizsgadíjat (csak „check”-et és „money order”-t tudunk elfogadni) küldje el társaságunknak a jelentkezési lapon feltüntetett címre.

Jelentkezési határidő: 2020. január 7.

Ha bármi kérdése lenne a nyelvvizsgával kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére a következő e-mail címen: education@heliconsociety.com